Bergen – Norges flotteste by

Alle som har sett et bilde av Bergen en solskinnsdag vet at dette er en by det er verdt å få med seg. Enten du har Bergen som hovedreisemål eller som utgangspunkt for en reise langs den spektakulære norskekysten, er denne byen virkelig en av Norges turistperler.

Enten du er i Bergen på ferie eller i forbindelse med jobb, er valg av hotell viktig for å gjøre oppholdet så vellykket som mulig. Det er lurt å finne et hotell som ligger sentralt i forhold til det du ønsker å få med deg, slik at du slipper å bruke mye verdifull tid på å reise frem og tilbake. Derfor kan det være lurt å ta turen innom http://www.hotellbergen.nu. Der kan du enkelt og raskt finne frem til det hotellet som passer best for deg. I tillegg finner du en liste over severdigheter du bør få med deg, og en god oversikt over hvordan du enklest kommer deg til Bergen med fly, båt, tog eller buss.

Bergen

Så hva bør du få med deg i Bergen?

Her følger noen tips:

  • Bryggen – Bryggen er det de fleste forbinder med Bergen, og med god grunn. Her kan du se fantastisk trebebyggelse fra hansatiden. Bryggen er på UNESCOs verdensarvliste. I dag finner du museer, restauranter, butikker og puber her. Du kan også prøve deg som utbryterkonge!
  • Vestlandsnatur – Bergen er et ypperlig utgangspunkt for å se mer av den blendende vakre vestlandsnaturen. Du kan også få være med på fisketur.
  • Kultur – Bergen er en by med stolte kulturtradisjoner. Få med deg festspillene, den største musikk- og teaterfestivalen i Norden, eller se favorittbandet ditt på Koengen.
  • Kafé- og uteliv – Bergen har et blomstrende uteliv for størrelsen sin. Ta deg en pause fra sightseeingen med en kaffe på Det Lille Kaffekompaniet eller eplekake på Krok og Krinkel Bokcafé.
  • Historie – Bergen er en av Norges eldste byer, og har en lang og rik historie. Vil du lære mer, kan du for eksempel besøke Fantoft stavkirke, Edvard Griegs hjem Troldhaugen, eller et av de mange andre museene i byen.