Gave for menn

Å kjøpe en gave til noen er ikke alltid like enkelt. De aller fleste av oss lever et så godt liv at vi har det meste av det vi trenger. Derfor er det absolutt å anbefale å gi opplevelser i gave, istedenfor enda flere ting som man ikke egentlig trenger. En opplevelse blir så å si alltid positivt mottatt, og kanskje man er så heldig å kunne dele opplevelsen med noen andre.

En kvinne er som oftest enklere å kjøpe gave til enn en mann. Det er litt usikkert hvorfor det er akkurat slik, men de aller fleste vil nok si seg enig. Det er også vanligvis færre gavetips til han å finne enn til henne. Nettsiden YouWish har gjort noe med dette, og har nå gjort det litt enklere å finne gaver til menn. Det gjelder nemlig å finne en opplevelse som du vet at mannen vil like. Det er ikke bare snakk om opplevelser som du kan gi til din kjære, men det er også flotte gaver til far, svigerfar eller kanskje også til en bror.

Ut i naturen

En av de mange flotte gavene man kan kjøpe gjennom YouWish, er hundekjøring. Personen som får denne gaven, bør være glad i å være ute i den flotte naturen vi har rundt oss. Gaven gjelder for én person, og det er mulig å velge mellom to steder i Norge. Gaven innebærer at personen som mottar opplevelsen, får sitte på eller selv kjøre et hundespann. Turen strekker seg over mellom fem og åtte kilometer, og det er en virkelig herlig turopplevelse. Det nydelige landskapet som man kjører forbi, er virkelig verdt å få med seg.

Snøscootersafari

Vintereventyr

Vinteren er ikke bare til for å sitte hjemme foran peisen. Det er mange aktiviteter å ta seg til når vinteren er her. En flott gave for han kan være snøscootersafari. Opplevelsen kan kjøpes for én eller flere personer. Prisen man betaler, dekker blant annet varmedresser og hjelmer til turen. Det er snakk om en 40 kilometer lang tur, og det er selvfølgelig guider med hele veien. Det vil bli lagt inn flere pauser på turen, og det blir selvfølgelig servert noe varmt å drikke. Hvis man er ekstra heldig, vil man kunne se ørn, rådyr eller elg på veien. Denne turen gir virkelig en storslått naturopplevelse.

Weekendtur for to

Ønsker man å overraske mannen sin med en kjærestehelg, kan en nordlysweekend for to på Senja være tingen. Dette er en pakke for to personer hvor man virkelig får oppleve noe av det beste Senja har å by på. De som reiser, får blant annet dra ut på en tur hvor de får se det arktiske dyrelivet oppe i nord. Det er også inkludert to kvelder hvor man sitter ute og forhåpentligvis får nyte det flotte skuet av nordlyset som danser på himmelen. I prisen er det også overnatting i to netter for to personer, og både frokost og middag er inkludert.